Róbert       AuraColor    

Lakásfelújítás Árak

A lakás felújítás nem cipő, hogy ára legyen. Persze, nagyságrendekről beszélhetünk;  

Mondjuk, egy lakótelepi lakás minimális felújítára, két millió könnyen elfogy. Teljes felújítása öt - tíz millió közé esik. Egy polgári lakásra ennél legalább kétszer több pénz fogy.

A felújításoknak költségvétésük van...
Nálunk a költségvetés készítés az első vázlatig, díjmentes. 

A teljes költségvetés kidolgozásához viszont kauciót kell fizetni, 20 ezer forintot utalni. Ez az összeg besimul a költségvetésbe, ha munka lesz. Ha mégsem lesz belőle munka, akkor a költségvetés készítés díja volt.

A Költségvetés Excelünk összesítő oldala:

Az első oldalán az összesítések a szokásos munkafázisok díja és anyaga összesítve. Az első oldalon tartjuk számon a kifizetéseket, a heti elszámolások összesítését.
Megfigyelhető, hetenként más a kockák színe. Ugyanilyen színűek azon a héten elszámolt díjak és szükséges anyagok színe. Így hétről-hétre jól követhetők a költségek. 
A fő oldalon szoktuk szerződéskötéskor, kézzel is leírni a fő számokat, s szignóval ellátni, hogy később is biztosan láthassuk, mi is volt a terv. 
Itt egy letölthető lakótelepi példa. A képtáraknál úgy találja a hozzá tartozó képeket, Páskom park.

Egy lakótelepi példa

A kék vonal két oldala mutatja, mi készült el, s mi van még hátra?

Arról szól, mi készült el? Mit aktuális fizetni? A kockák színe utal arra, melyik héten készült el vagy melyik héten milyen anyagok voltak szükségesek. Jobb oldalon látható, ami még csak terv, még nem aktuális. Ball oldal elkészült vagy a soron következő anyagszükséglet.

SEO lábléc:
Átlagos Lakásfelújítási Költségek: A Pénztárcabarát Megoldásokért

Tudja meg, mennyibe kerülhet egy átlagos lakásfelújítás! Ismerje meg a legjobb költséghatékony megoldásokat, melyek segítségével olcsón és hatékonyan frissítheti otthonát.
Lakásfelújítás Árak Versenyképes Ajánlatokkal
Az árak fontosak a lakásfelújítás tervezésekor. Fedezze fel versenyképes ajánlatainkat és megoldásainkat, hogy álmai otthona elérhető közelségbe kerüljön.
Precíz Árképzés Lakásfelújításra: Képzett Szakembereink
Nem szeretne meglepetéseket az árak terén? Kérjen részletes és precíz árképzést a lakásfelújításhoz, és tervezze meg előre költségeit szakértő segítségünkkel.
Lakásfelújítás Költségtakarékos Megoldásokkal
Kíváncsi, hogyan takaríthat meg költségeken a lakásfelújítás során? Ismerje meg a legjobb költségtakarékos megoldásokat és tippeket, amelyekkel minőségi munkát végeztethet megfizethető áron.